Entitats Adherides

Qualsevol entitat, ja siga gran o xicoteta, pública o privada, pot adherir-se a l'Aliança per a mostrar el seu compromís i suport a la Missió Climàtica. Les entitats adherides són empreses, associacions o entitats de tota mena que fan de València una ciutat més sostenible a través d'accions voluntàries en el seu funcionament diari.

Aquesta categoria de l'Aliança engloba organitzacions de tota mena. Per exemple, empreses, bars, comerços de barri, plataformes, Falles, centres culturals, col·legis, instituts, associacions, grups veïnals o entitats sense ànim de lucre. Aquestes entitats tenen un impacte clar en el dia a dia de la ciutat de València, per això la seua acció conjunta pot transformar la ciutat i la vida de les persones que l'habiten. Concretament, aquestes organitzacions poden reduir notablement la seua petjada de carboni i les seues emissions, però poden a més tindre un efecte multiplicador si serveixen d'exemple per als seus emprats/es, clients o usuaris/es.

A més, lluitar contra el canvi climàtic permet a aquestes entitats reduir els seus costos energètics, estalviar en desplaçaments i combustibles, atraure nous clients, promoure l'economia local i de proximitat, guanyar visibilitat, i augmentar la seua vinculació i la seua relació amb el barri i els seus veïns i veïnes.

És important tindre en compte que el compromís de les entitats adherides ha d'estar relacionat amb el seu grau de responsabilitat i amb la seua capacitat d'acció. La petjada de carboni d'una entitat pot variar significativament depenent de la seua grandària, el seu sector, els serveis que ofereix, etc. Igualment, la seua capacitat d'acció també variarà en funció dels mitjans amb els quals compte, la seua grandària o el tipus d'organització que és.

A continuació es mostra el llistat d'entitats que ja han mostrat el seu compromís amb la Missió Climàtica València 2030.

Si vols unir-te, prem ací

Vols formar part de l'Aliança per la Missió Climàtica València 2030?

Omple el qüestionari següent i posa en marxa el teu pla d'acció.

Selecciona si vols unir-te com a persona o com a empresa:


Top