Qui Som

L'Aliança per la Missió Climàtica és la iniciativa que busca sumar els esforços de tota la societat per a fer de València una ciutat climàticament neutra en 2030.

L'Aliança busca mobilitzar l'acció conjunta i massiva d'entitats i persones per a aconseguir aquesta Missió, al mateix temps que se'ls dona suport i eines per a facilitar el seu compromís.

D'aquesta manera, es pretén aconseguir canvis sistèmics i d'arrel a la ciutat, que siguen liderats i gaudits pels seus veïns i veïnes.

Els 4 nivells de l'Aliança per la Missió Climàtica

Ciutadania Compromesa

La ciutadania és la part central de l´Aliança i la clau de l´èxit de la Missió Climàtica. La ciutadania té el poder real per aconseguir canvis radicals i duradors, mitjançant canvis en la forma de consumir, la manera de desplaçar-se, la forma de produir i gestionar energia o la manera de relacionar-se amb el medi ambient.

Entitats Adherides

Qualsevol empresa, bar, comerç local, plataforma, Falla, centre educatiu, associació, grup veïnal, entitat sense ànim de lucre o organització es pot adherir a l'Aliança per mostrar el seu compromís i suport a la Missió Climàtica. Aquestes entitats contribueixen a fer de València una ciutat més sostenible mitjançant accions voluntàries en el funcionament diari.


Entitats Ambaixadores

Les entitats amb més capacitat d'acció també tenen més responsabilitat en la transició ecològica justa i inclusiva. Les entitats ambaixadores són grans referents de l'Aliança pel compromís ambiciós i clar amb la transformació de València en una ciutat climàticament neutra.


Figures Influents

Les persones influents són persones conegudes i estimades per la societat valenciana, que creuen i lluiten per un món més sostenible. Estes persones tenen la capacitat, i també la responsabilitat, de fer arribar el seu missatge a gran part de la ciutadania valenciana..

Aquests són alguns testimonis de persones i entitats que ja participen a l'Aliança:

Aquestes són els actors principals adherits fins ara:

persones adherides
empreses adherides
ambaixadores adherides
influents adherits

Aquestes són algunes de les entitats que ja formen part de l'Aliança:

Uneix-te a l'Aliança per la Missió Climàtica

Cada acció i cada compromís és important. Mostra el teu suport per fer de València una ciutat més sostenible.


Recordeu que les accions col·lectives tenen un efecte multiplicador!

Uneix-te a l´Aliança en algun

d´aquests 4 nivells:

Notícies destacades

Vols formar part de l'Aliança per la Missió Climàtica València 2030?

Omple el qüestionari següent i posa en marxa el teu pla d'acció.

Selecciona si vols unir-te com a persona o com a empresa:


Top